پنج ساختمان برای تماشا در سال ۲۰۲۰

سردبیر معماری AJ، راب ویلسون، پنج مورد از ساختمان های قابل توجه را که قرار است در سال آتی به اتمام برسند، انتخاب می کند

مگی یورکشایر توسط استودیوی هدرویک

این مرکز (تصویر بالا)، در بیمارستان دانشگاه سنت جیمز در لیدز قرار دارد. این مکان به عنوان محلی برای پذیرایی طراحی شده است و به بازدیدکنندگان محیط خارجی بیمارستان احترام میگذارد، شامل یک کتابخانه، اتاق های مشاوره و مکان های غیر رسمی است. از آنجا که این سایت یکی از معدود فضاهای سبز باقی مانده در محوطه دانشگاه است، طراحی این مرکز با درج عناصر باغ در ساختار آن طراحی و ساخته شده است تا این حس را حفظ و برجسته کند. شکل آن به صورت دسته ای بزرگ از گیاهان در مقیاس و اندازه های مختلف، با پوشاندن سطوح کاشته شده برای پوشاندن سقف ها است که به منظور شکل دادن به ورودی آن، بیش از ۱۰۰۰۰ گیاه و ۱۹ گونه مختلف روی آن کاشته شده است. پایه ای برای هر دسته از گیاهان به منظور ایجاد مکان های مجزی و محصور در نظر گرفته شده است تا بازدید کنندگان بتوانند مکالمات خصوصی یا وقت خود را به تنهایی سپری کنند، همچنین در این سایت فضاهایی بازتر به منظور پیوند های تعقیب کننده و فعالیت های گروهی در نظر گرفته شده است.

آغاز پروژه ۲۰۱۸

اتمام پیش بینی شده بهار ۲۰۲۰

مساحت فضای سبز داخلی ۴۶۲ متر مربع

زیربنا ۱۱۳۶ متر مربع

معمار/طراح استودیوی هدرویک

کارفرما مرکز مگی یورکشایر

مهندس سازه AKT II

مهندس مشاور پایدار مکس فوردهام

مشاور نورپردازی شرکت Light Bureau

نقشه بردار کمیت با همکاری رابرت لوماردلی

معمار فضای طبیعی بالستون آگیوس

منطقه طراحی گرینویچ توسط مجموعه مول و همکاران

اولین قسمت از منطقه طراحی گرینویچ قرار است در سال ۲۰۲۰ تکمیل شود. مول، آدام خان و دیوید کوهن از جمله هشت معماری هستند که ساختمان هایی را برای توسعه طراحی کرده اند که همچنین این پروژه ی چهارده هزار متر مربعی را طراحی و هماهنگ کرده اند. طراحی منطقه جدیدترین مرحله در توسعه بیست ساله ی نایت دراگون از شبه جزیره گرینویچ است و فضایی هوشمندانه برای مبتدیان استارت آپ ها، صنابع خلاق و هنرمندان فراهم می کند. دیوید کوهن ماموریت طراحی ساختمان ورودی به مجتمع را که در مجاورت مبادله حمل و نقل گرینویچ قرار دارد طراحی کرده. این مجموعه از ویژگی ها شهری سه جانبه برخوردار خواهد بود. ساختمان های معماران مول، کاملا متفاوت از یکدیگر هستند: یکی شبیه به زیگورات، دیگری جمع و جور و زاویه ای. در داخل هر دو استودیو ها فضاهای چوبی قرار دارند و احساس یک انبار قدیمی را ایجاد می کنند.

آغاز پروژه جولای ۲۰۱۸

اتمام پیش بینی شده پاییز ۲۰۲۰

مساحت فضای سبز داخلی ۸۱۳ متر مربع (ساختمان C2) ۵۸۰ متر مربع (ساختمان D2)

هزینه ساخت و ساز بر متر مربع ۲۱۷۶ پوند (C2) ۲۷۹۵ پوند (D2)

معمار مجموعه مول

کارفرما نایت دراگون

مهندس سازه WME

مشاور M&E اسکلی و کوچ

مرکز آلدر توسط آلفورد هال موناگان موریس

مرکز آلدر در لیورپول ، که در سال 1989 تأسیس شده است ، خدمات مشاوره ای بی نظیر در مورد کسانی که در اثر مرگ کودک آسیب دیده اند ، و همچنین یک راهنمای ملی و مشاوره برای کارمندان بیمارستان ارائه می دهد. ساختمان جدید شامل یک سری اتاق است که مانند یک خانه بزرگ تنظیم شده است. این خانه در یک “باغ مخفی” قرار دارد که در آن والدین عزیز می توانند ملاقات کنند، چیزهایی را پرورش دهند یا فقط در مورد یک فنجان چای صحبت کنند. ساختمان در اطراف یک سالن بزرگ و فضای آشپزخانه قرار گرفته است ، که هفت اتاق مشاوره از آن به آنجا منتهی می شوند که هر یک دارای یک باغ خصوصی است. یک اتاق آموزشی، اداری و فضای اختصاصی برای داوطلبان وجود دارد. پنجره ها و چراغهای روشنایی به اندازه ای هستند که نور پراکنده اتاقهای مشاوره را روشن می کند. دما توسط پمپ های حرارتی منبع زمین کنترل می شود و دهانه ها در دیوارها و سقف ها تهویه طبیعی را فراهم می کند. موادی مانند آجر و چوب در معرض مشخص شده اند تا حس رفاه بیشتری را ایجاد کنند.

آغاز پروژه می ۲۰۱۸

اتمام بهار ۲۰۲۰

مساحت فضای سبز داخلی ۳۲۰ متر مربع

مساحت فضای سبز خارجی ۳۴۰ متر مربع

هزینه ۱.۳ میلیون پوند

قرارداد JCT Traditional

معمار آلفورد هال موناگان موریس

کارفرما بیمارستان کودکان آلدر هی

مهندس سازه الیوت وود

مشاور M&E دیوید استیلمن و همکاران

کلیسای شناور توسط دنیزن ورکس

مأموریت اسقف اعظم لندن برای پخش این کلمه در امتداد کانالهای لندن، کلیسای جامع و اجتماع دنیزن ورکس بر روی آب قرار است سال دیگر نخستین راهپیمایی خود را آغاز کند. امید است برای سه تا پنج سال اول در رودخانه لی باقی بماند، ابتدا در کناره شرقیه پارک المپیک، و سپس به سمت سایر مجامع کانال حرکت می کند. كلیسای شناور با الهام از صدای باریك كلیسا و غلافهای پرشده ونهای پرتقال پرنعمت VW ، كلیسای شناور فضای اجتماع را در یك تنگه باریك پرتوی تبدیل شده كه بین دو ایالت متناوب است فراهم می كند: هنگامی كه در حال حركت هستید، قایق فشرده باقی می ماند. در هنگام غروب، سایبانهای سقفی آن بلند می شود. بزرگترین سایبان مانند کنسرتین فضایی برای عبادت و رویدادهای فرهنگی خواهد داشت.

آغار پروژه اکتبر ۲۰۱۸

اتمام پیش بینی شده بهار ۲۰۲۰

مساحت فضای سبز داخلی ۴۵ متر مربع

مساحت فضای سبز (داخلی و خارجی) ۵۵ متر مربع

هزینه ساخت ۶۵۰۰۰۰ پوند

معمار دنیزن ورکس

کارفرما صندوق ادیان لندن

معمار دریایی تونی تاکر

قایق ساز شرکت کشتی سازی ترک

کتابخانه کاخ لمبت توسط معماران رایت و رایت

کتابخانه و بایگانی جدید ملی برای کلیسای انگلیس در کاخ لمبت در ساحل جنوبی تیمز مقابل کاخ وست مینستر قرار دارد. ساختمان جدید به شکل یک دیوار “اشغال شده” به جاده کاخ لامبت، در حال ساختن یک برج نه طبقه و به تصویر کشیدن و نمایش باغ آن در افق دربرابر سر و صدای ترافیک و آلودگی است. در داخل، حرکت اصلی طراحی برای بالا بردن مجموعه تاریخی – که مربوط به سال 1610 است – در برابر خطر جاری شدن سیل است. بدین ترتیب این طرح در حوالی سالن ورودی دو طبقه که شامل مناطق پذیرایی و نمایشگاه و اتاق مطالعه طبقه همکف است ، با دفاتر کارمندان در زمین و طبقه اول ، همه با منظره به باغ. یک اتاق فوقانی بالاتر از اینها ، که برای سمینارها و کارکردها طراحی شده است ، بین دو بال بایگانی چهار و پنج طبقه قرار گرفته است. یک استودیوی حفاظت ، سمینار و اتاق های آموزشی نیز در این طرح گنجانیده شده است.

آغاز پروژه آوریل ۲۰۱۸

اتمام پیش بینی شده تابستان ۲۰۲۰

مساحت فضای سبز داخلی ۵۴۰۰ متر مربع

مساحت فضای سبز (داخلی و خارجی) ۶۳۱۰ متر مربع

قرارداد Two-stage Traditional

هزینه ساخت ۳.۵ میلیون پوند

معمار گروه معماران رایت و رایت

کارفرما نمایندگان کلیسای انگلیس

مهندسان پرایس و مایرز، مکس فوردهام

محوطه سازی استودیوی دن پیرسون


تاریخ: ۱۹ دی ماه ۱۳۹۸

d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor